Wie is Peggy Carlier

Ik ben een ervaren coach en systemisch therapeut en ik heb reeds vele mensen, volwassenen, maar ook kinderen en jongeren, mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Ook ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer (MBSR/MBCT) voor volwassenen.

Wat ik terug hoor van mensen is dat ik een vertrouwde sfeer weet te creëren, wat nodig is om een optimale ondersteunende omgeving te bieden. Mijn aanpak is gebaseerd op nieuwsgierigheid, betrokkenheid en integriteit. Ik ben in staat de deelnemers een spiegel voor te houden op een liefdevolle en respectvolle manier, waardoor men met een frisse blik naar de gebeurtenissen in zijn of haar leven kan kijken. Van hieruit ontstaat een stevige basis om zich te ontwikkelen.

Mensen geven aan dat mijn begeleiding ‘life changing’ is. Ze krijgen weer de vrijheid om te kiezen voor hun eigen pad!

Peggy Carlier eigenaresse Het Familiesysteem<br />