Wie is Peggy Carlier

Samen met mijn man woon ik in Abcoude en we hebben drie volwassen zonen. Sinds 2006 ben ik werkzaam als coach en systemisch therapeut en heb ik reeds vele mensen, volwassenen, maar ook kinderen en jongeren, mogen begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer (MBSR/MBCT), voor kinderen, adolescenten en volwassenen.

Ik ben als bestuurder betrokken bij de Academie voor Mindful Teaching waar ik de dagelijkse leiding van de organisatie in handen heb, maar waar ik ook als docent artsen, therapeuten, leerkrachten en orthopedagogen opleid tot Mindful Teacher.

Via mijn eigen onderneming AMT France, met vestiging in Parijs, worden franstalige opleidingen in de Methode Eline Snel aangeboden in België, Frankrijk, Zwitserland en de Franse overzeese gebieden aan professionals in het onderwijs en de zorg.

Wat ik terug hoor van mensen is dat ik een vertrouwde sfeer weet te creëren, wat nodig is om een optimale ondersteunende omgeving te bieden. Mijn aanpak is gebaseerd op nieuwsgierigheid, betrokkenheid en integriteit. Ik ben in staat de deelnemers een spiegel voor te houden op een liefdevolle en respectvolle manier, waardoor men met een frisse blik naar de gebeurtenissen in zijn of haar leven kan kijken. Van hieruit ontstaat een stevige basis om zich te ontwikkelen.

Mensen geven aan dat mijn begeleiding ‘life changing’ is. Ze krijgen weer de vrijheid om te kiezen voor hun eigen pad!

Peggy Carlier